DogsDating
 
   

 

Ejerprofil ("medlemsskab")

Ved oprettelsen af en ejerprofil tegnes samtidig et medlemsskab til Dogsdating.net løbende for et år ad gangen. Medlemsskabet koster 400,- incl. moms og giver brugeren ret til at oprette et ubegrænset antal annoncer for hunde i kategorierne: Hanner til avlstjeneste, Hvalpe 0-6 mdr., Unghund 6-15 mdr. eller Udstillingshund. En hund kan ikke oprettes under flere kategorier.

 

Betalingsbetingelser
Alle ydelser på Dogsdating's hjemmeside er oplyst i danske kroner og incl. moms, hvor intet andet er opgivet. Ydelser kan betales med online betaling eller via bankoverførsel. Bankoverførslen skal skal være indløbet inden 8 hverdage efter tilmeldingen og oprettelsen af en ejerprofil på Dogsdating.net. Såfremt betalingen for ejerprofilen ikke er Dogsdating.net i hænde herefter, har Dogsdating.net ret til at stoppe ejerprofilen indtil, betalingen er modtaget. Kunden får ikke refusion for perioder med lukning, hvis disse skyldes manglende betaling.

 

Online betaling
Alle betalinger foretaget online af kunden ved brug af Dankort, Visa, Eurocard eller Mastercard tillægges ikke gebyr fra Dogsdating's side. Alle ejerprofiler, der bestilles og betales online, oprettes umiddelbart efter accept for modtagelse af betaling, hvor beløbet samtidig bliver trukket fra din konto og du får mulighed for at oprette et ubegrænset antal annoncer.

 

Fortrydelsesret

Dogsdating's produkter/ydelser leveres specialtilpasset til kunden og derfor gælder almindelig fortrydelsesret ikke ifølge Forbrugeraftalelovens kapitel 4 §12 (fortrydelsesret ved fjernsalg).

 

Opsigelsesbetingelser

Alle bestillinger af ejerprofiler forudfaktureres for perioder á 12 måneder og kan til enhver tid opsiges skriftligt med en måneds varsel til udløbet af en periode. På opsigelsen anføres brugernavn, navn og efternavn. Alle ophør/opsigelser skal foregå skriftligt, og afbestillingen bekræftes skriftligt af Dogsdating. Dogsdating.net refunderer ikke betalinger for ejerprofiler, såfremt kunden ønsker at opsige og nedlægge sin profil midt i en periode

 

Dogsdating.net I/S - cvr.nr. 28928173 tlf +45 43447747

 

Dogsdating siger tak for hjælpen til :

 
Alexis: DKCH SCH Boxadan Alexis, The Bitch
Kanifiq Angel Of Burning Ice
Redwitch Turning Heads